duminică, 14 octombrie 2012

te iubesc, te am iubit, femeie

Sunt deja la a patra cafea pe ziua de azi. Nostalgie in plina floare, tigari peste tigari si tranzitie de stari. 
Voiai sa scriu despre tine.. Here you go :) Dar nu numai. 
Cine esti tu si ce ai insemnat pentru mine. De ce iubirea pentru o femeie te schimba si de ce nu mai pot simti aceleasi emotii pentru alta. 
Admir barbatii pentru ca sunt in stare sa iubeasca mai multe femei. Eu, aparent, nu pot. Desigur, imi ador femeile, putine s ale mele, dar sunt cele mai bune. Insa cuvantul 'dragoste', acel tip de dragoste nu prea se mai afla in repertoriul meu.
Cred ca din cauza lipsei de reciprocitate si a placerii mele bolnave de a fi sadica, sentimentul a fost atat de puternic incat mi a ucis puterea de a ma mai indragosti inca o data. Ah, dar a fost frumos. Mi e dor sa mi ingrop chipul in parul tau lung si parfumat. Mi e dor de diminetile cu tine, de momente furate si de pielea ta. Ce parfum mai folosesti? Ai mai rasfoit cartea de la mine? Inca mai am scrisoarea pe care mi ai dat o si te mai pastrez intr un sertaras din sufletul meu. Si nu, nu e prafuit :)
Stiu ca nu te ai indragostit, nu e in tine. Am invatat cu timpul sa accept asta si stiu ca daca ne am mai saruta, pentru mine ar fi o armata de fluturi iar tu te ai gandi doar ca am buze moi.
"Si te caut in toate femeile..", dar nu te am gasit. N o sa te gasesc, niciuna nu m a adus la disperare asa cum o faci tu. Ma cunosti cel mai bine, si totusi, nu e sa fie.
Of, nu s foarte artistica azi. Oricum nu ti plac dragalaseniile. 
Te mai iubesc? Da, sigur. Stii ca daca ma atasez, it s forever. Poate nu atat de intens, nu mereu. Te si urasc al dracului de mult, dar intr un mod egoist. Nu e vina ta, nu e vina nimanui, stiu. Of, bito, ce s a ales de noi? 
Imi spuneai zilele trecute ca ti e dor de mine ca prietena. Pacat ca fiecare a inteles altceva din aceasta fraza. Sau as fi vrut sa inteleg.. Pacat ca s atat de realista.
Se spune ca iubirea e o data n viata. Intr un mod egoist, sper ca nu. Pentru ca vreau sa gasesc o piele doar a mea, un par caruia sa i simt doar eu parfumul dimineata si niste buze care sa aiba acelasi gust de cafea si tigari cu al meu si sa mi zambeasca numai mie in acel sens.
De ce iubim femeile? De ce pornim cu ideea ca trebuie sa avem mai multe pretentii de la ele, doar pentru ca nu sunt barbati? E gresit, total gresit. Deoarece o ea iti poate rupe inima mult mai rau decat un el. 
De ce iubesc eu femeile? Deoarece au farmec . Deoarece atunci cand isi expun sufletul, iti pot da totul. Deoarece isi lasa amprenta pe tine pentru totdeauna si ti rup sufletul cu inima pe buze, dar iti spun ca te iubesc cu lacrimi in ochi. 
Of, women.

6 comentarii:

  1. Iubirea de femei din perspectiva feminina ? ...

    Is atatea motive pentru care e gresit textul tau incat mi'ar trebui vreo doua ore si juma de absolut sa ti le argumentez pe toate. Anywho, fa un pas in spate, detaseaza'te si reciteste.

    Iti scriu totusi unul dintre acele motive.
    Barbatii nu pot iubi mai multe femei. Pot in schimb face sex cu mai multe femei fara cel mai mic efort emotional, dar asta este altceva. In schimb cand un barbat iubeste o femeie sa fii sigura ca nu mai exista alta. Femeia este cea care se "indragosteste" de 4-5 barbati deodata, de fiecare dintre ei cu alte motive, si apoi se invarte intre astia 4-5 pana cand se opreste la ala care nu o baga mai deloc in seama sau care o respinge. Evident apoi este ranita si vina este a barbatilor care o ranesc. The old "one of my 5 boyfriends cheated on me!!!"
    Asa ca draga Ina, you're a DUDE!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) I already knew that. Dar poti incerca sa le argumentezi pe toate :p I m all ears.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara absolut? no fun! argumentari din categoria "why women suck" se fac neaparat cu alcool in sange. Altfel lipseste "the drunken spark" care'i face pe barbati sa isi elibereze toate necazurile cu sexul opus.

    RăspundețiȘtergere
  4. Niciodata nu am citit ceva mai perfect din atatea puncte de vedere!

    RăspundețiȘtergere