luni, 18 februarie 2013

vama, dulce iubire, vama.

vreau vama. probabil ca 90% din populatie care iubeste locul acela la fel de mult ca si mine dar..chiar am nevoie de ea. vreau sa ma inconjoare aburii alcolului combinati cu caldura toropitoare a soarelui, un sarut al marii care sa-mi racoreasca pielea incinsa cu valurile sale si sa-mi mangaie sufletul, sa-mi spele toate pacatele de peste an, sa ma boteze din nou si sa ies un alt om, o alta persoana, simpla, curata si frumoasa.
"sunt nopti si zile si sunt ani, sunt doar momente-n amalgan, multe nuante parfumate..un prim sarut in amintiri sau poate doar un vis in noapte.."
nu e vorba doar de bautura, de inot si de junkistii care stau pe marginea drumului si cer 1 leu pentru o bere..e vorba de ceea ce vezi si simti. libertate. cer albastru. momentul cand furtuna izbucneste din senin in mijlocul noptii, toti se refugiaza la stuf si tu iti arunci hainele in graba si te lasi in grija marii care te primeste mereu, fara sa te judece. cand esti una cu apa, cu vantul, cand picaturile si pielea ta fac un intreg. cand zambesti ca un nebun la gandul ca esti in siguranta chiar si sub urletele naturii. bucuria ca ai parte de un astfel de noapte care sa te intregeasca.
..ideea ca ai lasat in spate orasul gri si lipicios, gazele de esapament, oamenii frustrati, jobul in biroul inchis, cafeaua bauta pe graba, tigarile fumate la nervi, scoala, noptile pierdute obosindu-te si trairea de pe o zi pe alta, muscand din viata pentru a supravietui.
o sa fie iarasi vara, o sa ma indragostesc din nou de vama, o sa ma intalnesc cu aceiasi oameni superbi si fericiti, cu soare-n privire si piele sarata care alearga pe plaja si danseaza cu toata inima pe plaja mult indragita..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu