miercuri, 14 decembrie 2011

nu am chef..niciodata. de tine, cel putin.

Nu ma vrei azi, nu ma vrei azi...


S-a ridicat usor, avea un umar gol


Si zambetul amar,


Baiete esti prost, iar eu nu sunt o curva


Pe-un trotuar!

..stiti cum sunt posturile alea cu 'nu vei citi asta dar..' bla bla bla. pai, eu o sa fac unul de genu'. pentru ca well, vreau. si simt nevoia sa scriu aici despre..tine. cine esti tu? cine e el? cine e ea? mai putin important. exista, si mi mai rasare din an in paste in gand, o data cu furia si dispretul de amintirile provocate.

oamenii sunt..ciudati. si prosti. fraieri, atat de fraieri. se joaca cu mintea ta, fac din minciuna o arta si iti absorb sufletul. de inima nici nu mai vorbesc, aia e pe undeva lasata la mama dracu.

..nu ma mai doare. ma scarbeste imaginea ta, gustul dat de rostirea numelui tau pe buzele mele. nu esti om, esti un monstru. si sunt a naibii pentru ca meriti. da, da, nu te uita ca prostu' la mine mai mult decat o faci de obicei.

...

nu, nu ne vedem joi si nici luni sau marti sau in oricare alta zi. nici in viata asta si nici in celelalte. sper sa te reincarnezi intr un vierme si sa te strivesc sub toc, ca pe o rama nenorocita ce esti. vai, dar nu te simti jignit..eu spun doar adevarul.


....






Te-am iubit, maaaa!


Te iubeam! Fraiere!..




mda. sau poate nu. stii vorba aia, 'Lust is easy, love is hard, like is more important.' And I don t think I like you anymore, ass.


2 comentarii:

  1. ahahahahaaa imi place postul asta ,and ur talking about a number I presume

    RăspundețiȘtergere
  2. yep :D I m glad u like it, cup :D mi am varsat toate frustrarile aici :))

    RăspundețiȘtergere